Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ 4/4/2009

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η συνάντηση Κ. Καραμανλή - Μπαράκ Ομπάμα

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο.



Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί που είχαν αποδράσει από τα δικαστήρια

Συνελήφθησαν στις 16:45 στην περιοχή του Μενιδίου οι δύο αλλοδαποί που είχαν αποδράσει την 1η Απριλίου από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.


Συνελήφθη ο συνεργός του ληστή της Παλλήνης

Ο συνεργός του δράστη της προχθεσινής ληστείας στην Τράπεζα FB BANK, στην Παλλήνη , συνελήφθη, σύμφωνα με διευκρίνιση της Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για 25χρονο Αλβανό, που περίμενε με μια μοτοσυκλέτα τον άγνωστο συνεργό του, ο οποίος είχε εισέλθει στην Τράπεζα και διέπραξε την ληστεία και την ομηρία της υπαλλήλου, σε προκαθορισμένο σημείο της λεωφόρου Μαραθώνος.



ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνω από 4% το έλλειμμα του 2008, τον Ιούνιο κρίνονται τα νέα μέτρα

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Eurogroup την Παρασκευή οι συστάσεις για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος στην Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιρλανδία.



ΚΟΣΜΟΣ

Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ

Το Σάββατο το πρωί συνεχίζει τις εργασίες της η διήμερη Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, που ξεκίνησε στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας την Παρασκευή και το Σάββατο διεξάγεται στο Στρασβούργο της Γαλλίας, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.



Στέλεχος των Ταλιμπάν ανέλαβε την ευθύνη για το μακελείο στη Ν.Υόρκη

Ο ηγέτης των ταλιμπάν Μπαϊτουλάχ Μεχσούντ ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για την επίθεση στο κέντρο μεταναστών στη Νέα Υόρκη, κατά την οποία σκοτώθηκαν 13 άνθρωποι.




ΚΑΙΡΟΣ

Πρόγνωση καιρού

Αττική

Με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κυρίως της απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 2με 3. Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Με λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Ασθενείς 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.



ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο ο αναβληθείς λόγω επεισοδίων τελικός του Κυπέλλου Βόλεϊ

Αύριο στις 19:00 θα γίνει ο αναβληθείς λόγω επεισοδίων στο κλειστό τη Πάτρας, τελικός του Κυπέλλου Βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο τελικός ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Πάτρα την 1η Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του φάιναλ έιτ της διοργάνωσης, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων εντός και εκτός του κλειστού «Δ. Τόφαλος» και τελικά θα γίνει αύριο στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου