Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/4/2009

ΕΛΛΑΔΑ

Σπουδαστής άνοιξε πυρ μέσα σε σχολή του ΟΑΕΔ

Ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Μαθητής σχολής του ΟΑΕΔ άνοιξε πυρ κατά συμμαθητή του και δύο υπαλλήλων σούπερ μάρκετ, και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Μέσα στο χειρουργείο του Κρατικού νοσοκομείου Νίκαιας απεβίωσε τελικά ο 19χρονος σπουδαστής του ΟΑΕΔ Δημήτρης Πατμανίδης .

Ο 18χρονος τραυματίας είναι σοβαρά ταυματισμένος στο θώρακα ενώ η κατάσταση των δυο υπαλλήλων, εκ των οποίων ο ένας είναι αλβανικής καταγωγής, δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Eνοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ

Ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ είχαμε εχθές το βραδύ στα σούπερ μάρκετ "Carrefour" στον Κολωνό "Σκλαβενίτης" έγιναν στις 8:25 και στις 9 χθες το βράδυ, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι και στη διασταύρωση Αλαμάνας και Κασταμονής στη Νέα Ιωνία. Άγνωστοι με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστα χρηματικά ποσά και διέφυγαν.

Τσίπρας: "Ευκαιρία αλλαγής οι ευρωεκλογές"

Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησαν την Παρασκευή οι τριήμερες εργασίες της δεύτερης Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ χαρακτήρισε τη μάχη των ευρωεκλογών ευκαιρία για αλλαγή του πολιτικού τοπίου.





ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία Ημέρα πένθους

Ημέρα εθνικού πένθους η χθεσινή , Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών, για την Ιταλία, που κήδεψε, δημοσία δαπάνη, σε κλίμα οδύνης, τα περισσότερα από τα σχεδόν 290 θύματα του φονικού σεισμού.


9 Νεκροί από «τροπική θύελλα» στη Μαδαγασκάρη

9 Νεκροί και χιλιάδες άστεγοι είναι ο απολογισμός του περάσματος της «τροπικής θύελλας» Τζέιντ από τη νήσο της Μαδαγασκάρης, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των τοπικών αρχών στην πρωτεύουσα Ανταναναρίβο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπό πτώχευση...η Νέα Υόρκη

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, δήλωσε την Παρασκευή ότι η πόλη θα χρειαστεί να καταργήσει πολλές θέσεις εργασίας για να αποφύγει την πτώχευση.

«Ακτίνες ελπίδας» στην αμερικανική οικονομία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε σε κάποια οικονομικά αποτελέσματα που δημιουργούν "ακτίνες ελπίδας" ότι βελτιώνεται πλέον η αμερικανική οικονομία, από μηνών αντιμέτωπη με τη χειρότερη φάση ύφεση.

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Πρόγνωση

Αττική
καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα.
άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
καιρός: λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν.
άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


ΑΘΛΗΤΙΚΑ

All Star

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Λάρισας, ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις των Ελληνων και Ξένων Επιλέκτων του 6ου All Star Game, το οποίο θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου και ώρα 18:00 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ελληνες Επίλεκτοι (Προπονητές Μαρίνος Ουζουνίδης, Νίκος Καραγεωργίου):

Ξένοι Επίλεκτοι (Προπονητές Ντούσαν Μπάγεβιτς, Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σηφάκης, Νικοπολίδης, Κοτσόλης, Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Τοροσίδης, Βενετίδης, Καράμπελας, Κωστούλας, Παπαδημητρίου, Κουτσιανικούλης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Γιαννακόπουλος, Μάκος, Ορφανός, Μάντζιος, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος, Καούνος.
Γκσπούρνινγκ, Σάχα, Γκαλίνοβιτς, Μπλάζιτς, Κοντρέρας, Σιμάο, Νέτο, Λίνο, Μαϊστόροβιτς, Σνάουτσνερ, Γιάχιτς, Γκαλέτι, Ζίλμπερτο Σίλβα, Εστογιανόφ, Ντούντου, Τουμέρ, Κονσεϊσάο, Λεονάρντο, Μουσλίμοβιτς, Ντιόγο, Μπλάνκο, Ρεκόμπα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου